BEKENTENIS

Laat ik met de deur in huis vallen: sinds jaar en dag leg ik contact met overledenen. En weet je? Lange tijd heb ik die gave tekort gedaan. Alleen constructieve waarnemingen, goed verborgen als klein onderdeel van het gesprek voor een energetische behandeling. De laatste tijd nemen de waarnemingen toe. Overal waar ik naar toe ga komen spirits naar mij toe om te vertellen wat er in hen omgaat. En vooral wat ze willen delen met de persoon die voor mij staat.

Te lang heb ik mij door vooroordelen over deze waarnemingen laten leiden. Het is ook lastig te bevatten: wat blijft er over van ons na overlijden? Is een paranormale waarneming niet vaag, ongrijpbaar en onmogelijk te onderbouwen vanuit een wetenschappelijk kader? Soms is het onwijs lastig om te scheiden wat je eigen gevoel is en waar je je invoelt op een spirit of situatie. Daarin heb ik de afgelopen jaren steeds meer tools opgedaan. Ik ben duidelijker gaan zien hoe ik naar bepaalde mensen of plekken toegetrokken wordt om daar mijn steentje bij te dragen door te delen wat ik voel. En toch merk ik dat ik weerstand heb op het geven van een naam aan dat deel van mij. Ben ik een medium? Heb ik een paranormale gave? Ik weet niet of die termen voor mij kloppen. Wat ik wel weet is dat ik altijd contact heb kunnen leggen met mensen en dieren die geen stoffelijke vorm meer hebben.

Via een foto, voorwerp dat van een overledene is geweest, soms zelfs via een naam of op spontane wijze doe ik informatie op die van waarde is voor wie daaraan behoefte heeft. Daarom biedt ik vanaf vandaag de mogelijkheid om via mij in gesprek te gaan met overleden dierbaren (mens of dier). Noem het een reading, paranormaal consult of contact via een medium; ik vind het belangrijkste dat zij hun gevoel of inzicht met jou kunnen delen.

Liefs,

Michael van Roon

Natuurgeneeskundig Energetisch (Dier-)Therapeut

 

Klik hier voor meer informatie / om een afspraak te maken.