De Rodute Mini

Een verfrissend concept binnen de energetische therapie. De Mini is ontstaan als aanvulling op de algemene energetische behandeling. 


Hoe werkt het?
De Rodute Mini is een kunststof buisje gevuld met alcohol. Daar wordt een combinatie van één tot vijf unieke energetische remedies aan toegevoegd die voor jou persoonlijk worden uitgetest. Er wordt bekeken welke remedies jou het beste kunnen ondersteunen in een door jou benoemde uitdaging, probleem of klacht. Je kunt het buisje vervolgens bij je dragen waardoor je de werking van energie kunt ervaren.

Wat zijn remedies?
De remedies die gebruikt worden in De Rodute Mini zijn handgemaakte natuurlijke druppels op basis van de energie van planten, aangevuld met de positieve energie van de maker. Alle klachten kunnen aangepakt worden met een combinatie van de zes remedies (bijvoet, weegbree, kamille, distel, paardenbloem en boerenwormkruid). Elke remedie en/of combinatie van remedies heeft zijn eigen kracht en geeft inzicht in de klacht.

De combinatie van mijn eigen remedies is eigenlijk als vanzelf ontstaan. De keuzes die ik heb gemaakt zijn gebaseerd op mijn eigen gevoel waarbij ik hulp heb gehad van mijn paard. Achter elke remedie zit een eigen verhaal waardoor ik een compleet plaatje kan aanbieden.
Michael van Roon – Energetisch (dier)therapeut

Wanneer draag je De Rodute Mini bij je?
Je kunt de De Rodute Mini bij je dragen wanneer je wilt. Hij kan gewoon in je broekzak, jaszak of zelfs onder je nachtkussen. De meeste mensen ervaren daarbij een prettig en/of gesteund gevoel waarbij de klacht wordt aangepakt. Als je De Rodute Mini vergeet of kwijt raakt betekent dat simpelweg dat hij zijn werking voor jou volbracht heeft. Als je hem op een later moment graag weer bij je wilt dragen kan dat altijd. In sommige gevallen loopt het buisje leeg, dan is het duidelijk dat je hem niet meer nodig hebt.

Waarvoor kun je De Rodute Mini gebruiken?
De Mini helpt je om ook buiten het consult meer in balans te komen/ te blijven.

De Mini is ook als los product te verkrijgen. Eventueel kan de samenstelling op basis van een foto gemaakt worden. Hij wordt dan per post thuis gestuurd.

Kosten: € 27,50 (inclusief verzenden)

Wil jij een De Rodute Mini los bestellen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Er wordt dan binnen twee werkdagen contact met je opgenomen om de details te bespreken. Dit kan zowel per e-mail als telefonisch. Je kunt je voorkeur opgeven. Niet zeker of dit het juiste product is? Vul het formulier gerust in, je zit nergens aan vast.

De Rodute Mini bestellen