Workshop: Jij bent je dier!

Cover van Roon HRjpg

Eind 2016 verscheen het boek “Jij bent je dier”. De nog niet eerder omschreven theorie van de zoöenergetica, de wetenschap van energetische verbindingen tussen mensen en dieren wordt daarin uiteengezet. Wat betekent het voor jou dat je samenleeft met een hond, kat of paard? Met een vertrekpunt per diersoort kun je na het lezen van dit boek aan de slag met het analyseren van de verbinding die jij hebt met jouw dier(en). Daarnaast is de theorie goed toe te passen in verschillende dier gerelateerde beroepen.

Wil jij na het lezen van de tools voor het herkennen van een zoöenergetische verbinding graag praktijkvoorbeelden? Of meer handvatten om het toe te passen in je dagelijkse omgang met dieren? Lees dan vooral verder!

De workshop “Analyse mens dier relatie” is ontstaan vanuit het verlangen de zoöenergetica breder toepasbaar te maken voor dierenliefhebbers en professionals. Wat is het verschil voor een paardencoach om met eigen paarden te werken of die van een ander. Hoe bekijk je de klachten van een hond of kat op constructieve wijze? We gaan gezamenlijk op zoek naar de betekenissen van jouw relatie met dieren en/of die van jouw cliënten.
Uiteraard passeert de herkomst en de theorie van de zoöenergetica de revue. Van te voren denk je na over een drietal voorbeelden waarover jij graag meer zou willen weten:

  1. Één van je eigen dieren; hond, kat of paard (Leef je –momenteel- niet samen met een dier? beschrijf dan hoe jouw ideale dier er uit zou zien; diersoort, ras, leeftijd, gedrag, -sport-doelen etc.)
  2.  Een dier van iemand in jouw directe omgeving (partner, familie, goede vriend/vriendin. Vraag hiervoor toestemming)
  3. Een dier van een cliënt (heb je geen cliënten met dieren? Kies dan een voorbeeld van een dier van iemand die verder van je af staat. Dit dier benaderen we als zijnde ‘intervisie’).
Om direct aan de slag te kunnen is het lezen van “Jij bent je dier!” aan te raden. Uiteraard is dit niet verplicht. 

Heb jij de perfecte locatie voor een workshop? Dan kun je een "Jij bent je dier! - workshop" hosten.

Prijs op aanvraag

Tijdsindicatie:  10.00 uur tot 17.00 uur.  

Kom je liever met een groepje naar de praktijk in Soest? Vraag naar de mogelijkheden/tarieven.