Remedie Ketting

Heb jij wel eens last van energieën in je omgeving? De collega waar je moe van wordt, moeite met menigten of (elektromagnetische) straling?
De Rodute Remedieketting helpt je om:

  • Je eigen ruimte in te nemen
  • De rust te bewaren
  • Herkenbare emoties/problemen van anderen minder hard binnen te laten komen
  • Beide benen op de grond te houden
  • Prikkels als minder storend te ervaren. 
Hoe?
Anders dan hangers voor energetische bescherming is de werking van de remedie ketting niet zo zeer gericht op de prikkels maar des te meer op je eigen energie. De combinatie van energetische remedies in deze ketting zorgt ervoor dat jouw eigen sterke punten geaccentueerd worden. Het versterkt je in plaats van je af te schermen. Zo word je op energetisch vlak weerbaarder en kun je beter dealen met wat er om je heen gebeurt. 

De remedies in de ketting zijn een gecombineerde, lage dosering van de remedies die je kunt kennen van De Rodute Mini. Een vast onderdeel van de behandeling voor mens en dier. Het hangertje heeft een inhoud van 0.5 ml en wordt geleverd met een ketting van waxkoord (1 mm).

Bestel hieronder je remedie ketting(en). Je ontvangt binnen twee werkdagen een Ideal betaal-link per e-mail. Na betaling wordt je bestelling per post verstuurd. Binnen Nederland worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Wil je meer dan 5 kettingen bestellen of een aanbieding als wederverkoper ontvangen? Stuur dan een e-mail

Bestelformulier