DE NULPUNT METHODE

Wil jij weten hoe je met gemak het beste uit jezelf haalt door zelf de werking van energie in te zetten? Dan is de nulpunt methode ongetwijfeld wat voor jou. 
De nulpuntmethode bestaat uit een training waarin je een mini meditatie van tien tellen leert inzetten aan de hand van een inspirerende kaarten set. Die mini meditatie brengt je vervolgens op elk moment en in elke situatie naar een energetisch punt van eigen regie. Het nulpunt  geeft je toegang tot je creativiteit, passie, datgene waar je goed in bent én het aller belangrijkste: dat wat je voelt. Het is een simpele, toegankelijke methode die door iedereen toe te passen is. De nulpuntmethode maakt dat iedereen een basis energetische behandeling kan geven door vanuit het nulpunt contact te maken met je eigen energie of die van een mens of dier in je omgeving. 
De kaarten set bestaat uit 26 kaarten waarmee we de mini meditatie tijdens de training opladen. Vervolgens wordt je energie telkens als je de mini meditatie doet herinnert aan deze zinnen uit verschillende wijsheid tradities, methoden en inzichten. Geen urenlang mediteren op een berg of oeverloos over je gevoel praten dus. Puur praktisch inzetbaar. Waarvoor? Zo'n nulpunt is in veel situaties toe te passen:
  • Dat gene wat je doet met volle overtuiging en passie doen (werk, hobby's etc.) 
  • In je beslissing voor bepaalde voeding, supplementen of andere zaken
  • Voor gesprekken die voorheen een uitdaging waren
  • Om een energie-uitwisseling te kunnen doen (bijvoorbeeld om je dier te ondersteunen tussen consulten door of bij een langdurige blessure) 
  • Jouw regie herpakken/behouden
Hoe kun je deze nieuwe, krachtige methode leren? 
Maak een afspraak voor een training in de praktijk in Soest via onderstaand formulier. Er wordt dan binnen twee werkdagen contact met je opgenomen om een moment te plannen. 

Kosten inclusief kaarten set en hand-out: € 125,- per persoon

Boek nu de training!