Ben jij een van de eersten?

Nog precies een maand en dan is het zover! Vrijdag 7 februari komt mijn tweede boek uit: ‘het handboek voor moderne dieren’. Het ontzettend bijzondere project ontstond vanuit mijn verlangen om meer duidelijk te krijgen over de denkbeelden van mensen over dieren. Dilemma’s die aan de orde van de dag zijn krijgen meer kleur door de visies van een aantal dierprofessionals die ik heb mogen interviewen over bewustzijn bij dieren.

 In de vorm van een reis langs deze invloedrijke professionals uit de dierenbranche zoek ik naar antwoorden op vragen als: Wat heeft het voor gevolgen hoe we met dieren omgaan? En Is het wel eerlijk om ze als huisdier te houden, er sport mee te bedrijven of ze op te eten?. Het resultaat is een tijdsbeeld dat iedere dierenliefhebber aan het denken zet. Een van de editors gaf al terug: ‘Elke keer dat ik het lees vallen mij weer andere details op!’. 

Tot 13 januari loopt de voorverkoop van het boek, dus bestel deze week nog snel jouw exemplaar via deze link: dan heb je het als een van de eersten in huis.

Michael van Roon
Natuurgeneeskundig Energetisch (dier-)Therapeut