Denk eens aan jezelf!

We mankeren allemaal wel eens wat. Het liefste krijgen we dan een pilletje dat alles direct weer oplost: hoe fijn zou het zijn als dat met alles kon?

Waar we ons allemaal bewust zijn dat een griepje over gaat door een paar dagen films kijken onder een dekentje op de bank, loopt de helft van onze maatschappij als een kip zonder kop door, al snotterend en kuchend. Misschien een mooi moment om meer de ruimte te nemen voor herstel?

Ruimte nemen voor herstel is niet alleen de tijd nemen om te cocoonen als je iets onder de leden hebt. Het gaat ook over jezelf daarin de vrijheid geven in de meest brede zin van het woord. Vaak bieden wij onszelf in onze gevoelswereld niet de ruimte om even helemaal met onszelf bezig te zijn. Een ander persoon, je werk of studie maak je dan belangrijker.

Deze tijd van het jaar, de donkere dagen voor kerst vind ik hét moment om juist wel even helemaal met jezelf bezig te zijn. Geniet daar vooral van, zou ik zeggen! En mocht je een steuntje in de rug kunnen gebruiken om je focus weer op jezelf te leggen, maak eens een afspraak voor een energetische behandeling.

Fijne feestdagen alvast!

Michael van Roon
Energetisch (dier-) Therapeut