Een prachtig 2020!

Graag maak ik op de valreep nog even gebruik van de mogelijkheid om jullie allemaal een prachtig nieuw jaar toe te wensen. Mijn gevoel zegt dat 2020 een bijzonder jaar wordt!

In 2019 heb ik een aantal mooie dingen mogen doen. Mijn werk als therapeut breidt zich nog altijd en het mogen helpen van mensen en dieren is en blijft een heel bijzonder gegeven. Dit jaar zag mijn 'De Rodute Remedieketting' het licht waarvan een hoop mensen de positieve werking al hebben kunnen ervaren. Het was het jaar waarin ik de ‘Jij bent je dier!’-workshop eindelijk vorm heb gegeven en die wordt volop afgenomen: een gevolg van het succes van de ‘EFT-voor mens en dier’ workshops waar ook ruime vraag naar bleek te zijn. Als klap op de vuurpijl maakte ik mijn bijzondere reis langs dierprofessionals waar een –al zeg ik het zelf- heel mooi nieuw boek uit is gekomen: ‘het handboek voor moderne dieren’ (de voorverkoop loopt nog tot 13 januari!). Vrijdag 7 februari 2020 komt het uit, je zult begrijpen: daar kijk ik naar uit!

In 2020 mag ik over mijn theorie van het eerste boek vertellen op het hondenevenement ‘doggy days’. En uiteraard staan er nog veel meer ontwikkelingen te gebeuren. Stiekem hoop ik op aandacht op nationale TV voor mijn nieuwe boek om het belangrijke onderwerp van bewustzijn bij dieren in een totaal ander licht te kunnen zetten. Een constructief licht waarin er ruimte en vrijheid is om met respect met dieren om te gaan en tegelijkertijd de menselijke beleving te ervaren.

Een heel fijne jaarwisseling gewenst, hopelijk met niet teveel knallen om je (huis)dieren heen en zoals ik al zei hoop ik voor iedereen op een geweldig 2020.