Mini workshop EFT


Wil jij leren om EFT toe te passen en direct een specifieke uitdaging aanpakken voor je zelf of je dier? Of heb je al een workshop gevolgd en wil je het opfrissen van de techniek combineren met een vraagstuk of het oplossen van iets groters dan je in een groep deelt? Doe dan de mini workshop één-op-één!

Emotional Freedom Techniques zijn goed toe te passen om angst, stress en spanning te lijf te gaan. Daarnaast heeft het zijn werking op fysieke klachten en is het in te zetten om datgene te bereiken wat je wilt. De ervaring leert dat je makkelijker en sneller tot de kern komt op het moment dat je dat samen doet. 

Daarvoor bied ik de mini workshop aan: In 60 tot 90 minuten gaan we aan de slag met jouw specifieke situatie. We beginnen met een kort stukje theorie van EFT zodat je weet hoe het werkt (of een terugblik op de workshop in een groep, als je die al gedaan hebt). Vervolgens gaan we samen aan de slag met het kloppen; dat kan zowel voor jezelf als voor je dier zijn. 

Uiteraard kan deze mini workshop bij je paard op stal plaatsvinden, thuis bij je kat of (met je hond) bij mij in de praktijk. De mini workshop is een uitkomst als je: 

  • Het fijner vindt om één-op-eén EFT te leren
  • Simpelweg niet kunt op één van de data dat de workshop gegeven wordt
  • Een specifieke situatie hebt waarbij je het wil inzetten en het fijn vindt als er iemand meedenkt voor bijvoorbeeld het vormen van een zinnetje voor tijdens het kloppen
  • EFT in je eigen praktijk situatie wil gebruiken en daarbij meer handvatten wenst in combinatie met jouw behandelwijze (doe de mini workshop bijvoorbeeld tijdens één van je eigen consulten)
  • Geen behandeling nodig hebt maar wel met je eigen welzijn bezig wilt zijn
  • Het gevoel hebt het heft in eigen handen te willen nemen met betrekking tot je gezondheid, welzijn en/of doelen 
Een mini workshop kost €85,- inclusief BTW /exclusief eventuele reiskosten (€ 0,30 per km vanaf 3761 CL in Soest). Duur: 60 tot 90 minuten

Bel of mail meteen voor een afspraak: