De Rodute Natuurgeneeskunde wordt sinds 2015 gerund door therapeut Michael van Roon. 


Overzicht diensten en producten

Klik op de plaatjes om meer te lezen over het betreffende onderwerp


Consulten

Ervaar je deze behandelwijze voor het eerst? Voor zowel mensen als dieren geldt dat je gemiddeld 2 tot 3 consulten nodig hebt voor je de werking ervan optimaal ervaart. Tussen het eerste en tweede consult zitten doorgaans twee weken, vier weken daarna het derde consult. Je kunt stoppen wanneer klachten afnemen of er voor kiezen regelmatig energetisch 'op te laden'. Uiteraard ligt die keuze bij jou. 

Humaan

De praktijkruimte voor consulten voor mensen is gevestigd in monument 'De Buitenplaats' in Soest. Doordat de praktijk is aangesloten bij de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve geneeswijzen komen consulten in aanmerking voor vergoeding vanuit de aanvullende verzekering van een aantal grote zorgverzekeraars. 

Paarden

Wil jij een consult voor je (sport)paard? Michael komt gewoon bij je op stal. Energetische therapie wordt ingezet om herstel van klachten te versnellen, contact te leggen met je paard of omdat je graag wil zorgen dat je paard optimaal in zijn/haar vel zit. 
TIP: Voor sportpaarden werkt een check elke 8 weken ook zeer goed om blessures te voorkomen!

Gezelschapsdieren

Gezelschapsdieren zijn welkom in de praktijk in Soest. Wil jij liever een consult aan huis? Dat kan uiteraard ook! Sowieso heeft dat de voorkeur bij katten. 
TIP: Kom je voor jezelf naar de praktijk? Neem je hond gezellig mee!


Producten

Heb je geen behoefte aan een consult maar wil je kennis tot je nemen of een ondersteunend energetisch product bestellen? Ook dan ben je aan het juiste adres!

Boek: Jij bent je dier!

In het boek 'Jij bent je dier!' lees je hoe jij zelf aan je dier kunt aflezen wat er voor jezelf speelt. Een simpel toe te passen techniek om meer inzicht in jezelf te krijgen!

Boek: Het Handboek voor Moderne Dieren

In 'Het Handboek voor Moderne Dieren' neemt Michael je mee op een bijzondere reis die hij maakte langs diverse dierprofessionals om hen te vragen hoe zij denken over bewustzijn bij dieren. 

De Rodute Mini

De Mini maakt al jaren deel uit van de behandelingen bij De Rodute. Hij versterkt en verlengt de werking van behandelingen. Deze is ook als los product te bestellen om kennis te maken met de werking of juist als je al weet wat hij voor je doet. 

De Rodute Remedieketting

Hét product voor de gevoelige mens die net wat steviger in zijn/haar schoenen wil staan. Het hangertje verschilt nog wel eens qua uiterlijk. Wil je voor je bestelt weten wat de actuele voorraad is? Neem gerust contact op!


Workshops

Voel jij de behoefte om je eigen energetische tools uit te breiden? Breng een groepje bij elkaar en boek één van de workshops op jouw locatie. 

Workshop: Jij bent je dier!

Wil je na het lezen van 'Jij bent je dier!' graag meer tools om de theorie toe te passen in je directe en/of in professionele omgeving? Ga dan voor de gelijknamige workshop. 

Workshop: Emotional Freedom Techniques

Ga zelf aan de slag met je angst, stress en/of spanning door het toepassen van EFT. Dit kan één-op-één, in een groepje en is zowel voor mensen als dieren toe te passen na deze workshop. 


Heb je vragen naar aanleiding van dit overzicht? Neem gerust contact op!


Laatst aangepast:  29 januari 2020